Inbjudan till Bokträff den 18 oktober

Torsångs Hembygdsförening bjuder in till Bokträff vid tre tillfällen under hösten, 20 september, 18 oktober och 29 november. Syftet är att ordna en träffpunkt för alla som tycker om att läsa böcker av alla slag. Vi kan tipsa varandra om bra böcker vi har läst och kanske välja att läsa någon bok som man sedan kan diskutera. Träffarna får helt utformas utifrån vad vi i gruppen vill göra. Vid första tillfället ser vi hur stort intresse som finns och om det behövs så delar vi upp oss i mindre grupper. Det ska var enkelt att träffa så ta med egen fikakorg och böcker du har på gång. Vi träffas i Torsångs församlingshem, lilla salen bakom köket kl. 19:00 ovanstående datum och ingen föranmälan behövs och ingen kostnad. Varmt välkomna alla bokläsare!

Lämna en kommentar