Thomas Mannerhagen

Ny ordförande 2021

Hej

Jag heter Thomas Mannerhagen och är sedan årsmötet vald till ordförande i Torsångs Hembygdsförening för 2021.

För er som inte känner mig så vill jag göra en kort beskrivning av vem jag är.

Jag är 66 år och nybliven pensionär och är gift med Lotta och vi har två pojkar, Anders (1985) och Joel (1987). Lotta och jag bor på Heimdalsvägen 22 i Björklunda.

Vi flyttade till Torsång 1980 när Vägverket (där jag jobbade) utlokaliserades till Borlänge. Vägverket och Banverket slogs sedan ihop till Trafikverket i april 2010.

Lotta och jag var med och startade Torsångs Folkdansare i början av 80-talet tillsammans med ett gäng likasinnade och vi har uppträtt på Hembygdsgården på midsommarafton under ganska många år.

Som ni kanske redan vet så har vi ställt in Valborgsmässo firandet och firandet av Midsommarafton på grund av Corona pandemin även detta år, 2021.åll gärna koll på vår hemsida

Håll gärna koll på vår hemsida torsang.org samt ”Torsångs Hembygdsförening” och ”Torsång min hembygd” på Facebook, där kan det komma information om vad vi planerar för framtiden.

Hoppas att vi kan ses på Hembygdsgården nu på lördag, den 24/4 klockan 10.30 för en städ- och uppfräschningsdag på vår Hembygdsgård. Medtag räfsa, sekatör och eget fika.

Välkomna!